Tuesday, July 13, 2010

Flash Back To The Past..

Fuhhhh...bile tengok balik picture dulu-dulu...makkk aiiiii....rase kembang gile muke nih weyh....

Eahhh...muke Mr Syuk pun same eah....sekarang nih muke die dah kurus...

Tapi sofia tak...time kat Utem ngan time keje kat KL muke ade lah kurus sikit...tapi bile keje Pontian....wahhhh.....kembang-mengembang balik...


Picture nih time akak Mr Syuk, Kak U tunang...huhu..lame jugak dah picture nih...sebab sekarang nih kak U pun dah jadik mama dah....


Segala picture sofia ngan Mr Syuk semua masih disimpan kemas dalam buku kata-kata inspiration..hehe...

Dulu zaman study mane sofia joined blog-blog nih semua...mane nak ade...lagipun mase tak free sangat..kalo ade free pun telah diisi...hahahha...mane nak study..project semester..assignment...dating...huh...tuh kena masuh juga dalam schedule..kang ade yang rajuk sedepa plak kang..hehe


Buku nih sampai sekarang masih lagi disimpan sofia...kemas jer...cantik lagi..hehe...ade mase bile bukak balik baca buku nih....alamak aiii...rase malu pun ade weyh...


Mr Syuk sendiri tak tau kewujudan buku nih taw...heeeee...sofia tak nak bagitau...malu..malu...sofia akan bagi buku nih kat die...bile nanti hari pernikahan kami...hahaha...arap-arap menjadi...sofia takut jugak pasnih Mr Syuk jumpe buku nih...abis die baca semua....

MALUNYE!!!!


Giler jiwang kannnn...hahahha....

Tapi memang sofia plan...nih merupakan hadiah untuk perkahwinan kitorang...haha...hasil tulisan dari hati...tapi ade juga yang sofia dapat ilham dari tempat-tempat lain...pastuh bile baca tuh...waahhh rase seronok jer untuk die nih....ha tuh yang sofia tulis dalam buku nih...


Sofia bukan jenis yang bagitau terang-terang...sofia malu nak cakap...dan alhamdulillah...Mr Syuk sedia maklum dengan cara sofia nih...tapi die ade nak uabh sikit...supaya sofia berani beritau ape pun yang ade dalam hati nih...samada sakit ati ke happy ke..bagitau die...jadik die tahu ape perasaan sofia...

Tapi kannnnn....sofia rase susahnye nak bagitau tang-tang perasaan nihh!!!

Wednesday, July 7, 2010

Kini Ku Membawanye Ke Mana Sahaja...Sayang Weyh!!!

Belum kahwin pun sofia dah bawa..hurung ke mane jer sofia pegi taw...most of it sofia hurung ke office...!!!

Bis...mane lagi daa sofia nak pegi...dah 5 hari waktu keje...waktu keje lah sofia pakai kannnn...

Nak tau pe die???

|

|

|

|
\/


Tadaaaa....nih lah die...

tudung tuh? korang ingat tak mana sofia dapat tudung nih??

Meh sofia flash back balik gambarnyerrrrr.....


Nih la tudung yang Mr Syuk bagi time hantaran tunang...

Orang kata tak dapat hurung tunang...huurng barang die bagi pun jadik la ek...hehhe...

Dah lah bulan nih bulan ke'bz'an...nak balik minggu2 pun susah...huhuhuhu...alamatnye...ade yang demam nih...




Thank you so much tunangqu sayang...mmmuuuaahhhh!!!