Tuesday, June 22, 2010

Walaupun Ianya Kadang-Kadang Pahit..Tetapi Ia Tetap Mempunyai Nikmat

Ha...nihla yang orang katakan penangan bercinta...betul tak?

Memang betul lah kata orang...bile bercinta nih...kentut pun kiter bau busuk...tapi arap-arap biar lah selamanyer sampai dah kahwin..dah dapat anak cucu cicit semua...kentut pasangan pun tetap berbau wangi yer...hehe...[boleh ker cam tuh?]


Pengalaman sofia pulak, sepanjang sofia kenal dengan Mr Syukri nih..sofia sendiri perasan..sikap sofia time mula-mula couple jer sofia ada malu-malu pastuh cam ada cover-cover sikit lah...tapi masuk tahun kedua couple jer...haha...dah tak mampu dah nak cover-cover...lantak lah...kasik kuar semuanyer...tapi alhamdulillah...Mr Syuk memang penyabar dan alhamdulillah...die terime semua sifat buruk sofia nih...

Jadi...dah dalam tiada selindung dalam hubungan nih..semua sofia kasik all out..sure lah ade gaduh-gaduh manja kan..tapi berkat doa kami dan kesabaran mengharunginye...hubungan kami dapat kekal sampai sekarang...


Bercinta nih...merangkumi semua perasaan..ada masa kiter rase marah..ade mase kiter rase geram..ade mase kiter akan rase cemburu..dan sentiase rase bahagia..betul x?hehe..

Yerlah...contohnye...bile dah gaduh-gaduh nih...Mr Syuk pun pujuk....waaahhh...pastuh...kan rase bahagia...gembira sangat..kaaannn....time kiter tengah marah tuh...kan kiter rase sakit je manjang...bukan sakit ape...sakit ati...bile dah marah...merajuk semua...mule lah makan tak lalu...termenung sane..termenung sini...semua keje tak jalan...ha...kan sakit tuh...tapi bile dah baik....waaahhhh....menyengih jer memanjang kannnn....

Memang betul lah yang dikatakan Mae West nih...

Loves conquers all things except poverty and toothache.





p/s : nih lah yang dikatakan lumrah bercinta...dan perasaan yang sama nih jugak lah kiter akan bawa bile dah kahwin nanti...sofia arap sangat lah...hubungan sofia dengan Mr Syuk tetap bahagia...even ada gaduh-gaduh manje...hehe...Mr Syuk pujuk sofia yer nanti..hehehe...

No comments:

Post a Comment