Thursday, June 17, 2010

12 JJUN 2010 Jam 8pm bersamaan dengan 29 JAMADILAKHIR

To Facebook Reader, please click VIEW ORIGINAL POST, thank you :D


Pada 12 Jun 2010, jam 8 malam...termeterai lah ikatan pertunangan antara sofia dengan syuk...

Majlis pertunangan yang dilangsungkan di rumah sofia sendiri iaitu di Taman Arosa, Jalan Haji Jaib Muar.

Lebih kurang 10 kereta dari pihak syuk yang datang semasa majlis pertunangan tersebut.....

Waaahhhh....ayat tak pulak macam skema kan.....



Saje je sebagai first entry untuk second blog sofia nih...hehe...actually...untuk blog nih...maybe sofia lebih ke arah tema berkasih sayang....waaaahhh...dah bertunang nih...menggedik plak sofia nak nak berjiwang...hehe...

BTW, sofia akan post kan seberapa banyak pic sepanjang majlis pertunangan sofia kat sini yer nanti....

Daa~~~

No comments:

Post a Comment